• Dierenkliniek

  Meer informatie over de dierenkliniek

  Lees verder
 • Dierenhotel

  Meer informatie over het dierenhotel

  Lees verder
 • Paardenkliniek

  Meer informatie over de paardenkliniek

  Lees verder
 • Extra service

  Meer informatie over extra services

  Lees verder
 • Acupunctuur

  Meer informatie over acupunctuur

  Lees verder

Assistente Laura heeft de konijnenparty cursus gedaan

Op dierengebied ben je natuurlijk nooit uitgeleerd. Omdat er nog zoveel onwetendheid is over konijnen, hun gedrag, huisvesting, voeding en verzorging, vind ik het leuk om me daar verder in te verdiepen.
Je kan namelijk veel meer met een konijn dan deze alleen maar in een donker hokje achter in de tuin zetten. Er zijn denk ik nog  maar weinig mensen die weten dat een konijn heel veel kan leren en echt een lid van het gezin is.
Al een aantal jaar achter elkaar ga ik naar de Konijn&Knaagdierendag in Burgers zoo en heb zelf jarenlange ervaring met (probleem) konijnen.
Vorige week ben ik naar een konijnen party cursus geweest en heb daar nog meer geleerd over (probleem) gedrag, huisvesting, voeding, vaccinatie, konijnen spelletjes ed.

Na de zomervakantie bent u van harte welkom op de konijnenparty voor kinderen.  Dit zal op een woensdagmiddag plaats vinden en dan wil ik graag kinderen vertellen over de gezondheid, huisvesting  en voeding van het konijn. Ik zal laten zien hoe je een konijn moet optillen en hoe niet…. En we gaan een paar spelletjes met konijnen doen, die je thuis met je eigen konijn kan doen. Over de datum en tijd wordt u nog geinformeerd via de website en facebook, ‘like us’ op facebook en u wordt op de hoogte gehouden :) .

Mocht u vragen hebben over de verzorging, voeding, huisvesting of gedrag van uw konijn, vraag dan naar mij

Laura Blok
Paraveterinair assistente