• Dierenkliniek

  Meer informatie over de dierenkliniek

  Lees verder
 • Dierenhotel

  Meer informatie over het dierenhotel

  Lees verder
 • Paardenkliniek

  Meer informatie over de paardenkliniek

  Lees verder
 • Extra service

  Meer informatie over extra services

  Lees verder
 • Acupunctuur

  Meer informatie over acupunctuur

  Lees verder

Dierenkliniek Het Hazewinkel gaat veranderen in De Mobiele Paardenpraktijk; Paardenpraktijk op afspraak vanaf 15 oktober bij u op stal; Dierenhotel stopt op 18 september ; Gezelschapsdieren per 1 oktober naar Dierenziekenhuis Oldenzaal

Dit betekent grote veranderingen op korte termijn voor onze werkzaamheden op de praktijk in Oldenzaal.

De paardenkliniek
Met veel passie heb ik mij, dierenarts Linda van Veen, de laatste jaren ontwikkelt binnen de paardengeneeskunde en acupunctuur. De vraag  naar het oplossen van  bewegingsproblemen bij paarden die last hebben van de hals en rug wordt steeds groter. Mijn werk, bewegingsproblemen van rug en hals, sluit goed aan bij het werk van dierenarts Randy de Greef die zich richt op kreupelheden van het paard. Samen zijn we een sterk team mede door het verschil in kijk op de paardengeneeskunde,  onze behandelingen vullen elkaar goed aan. Daarnaast is de vraag naar het behandelen van paarden op stal , i.p.v. bij ons op de kliniek, steeds groter geworden.

Wij gaan samen onze werkzaamheden concentreren op de orthopedie, bewegingsproblemen,  van het paard en zullen dit in een mobiele vorm aan huis en op stal gaan doen.

Deze zal mobiel, op afspraak, worden voortgezet. Wij zullen vanaf 15 oktober geen spoeddiensten meer kunnen doen voor de paarden. Wij zijn bereikbar via telefoon en whatsapp op 06-83602456 voor het maken van afspraken.

De gezelschapsdierenkliniek
Voor de gezelschapsdieren zijn wij een samenwerking aangegaan met het Dierenziekenhuis in Oldenzaal. U kunt vanaf 1 oktober hier terecht. Bij het dierenziekenhuis werken verschillende dierenartsen met verschillende passies binnen de diergeneeskunde en u kunt bij het maken van een afspraak kiezen bij wie u deze afspraak wilt maken. Het team van dierenartsen kunt u vinden op de website van deze praktijk, www.dierenziekenhuisoldenzaal.nl. Het dierenziekenhuis beschikt over veel kennis en kunde en omdat het gaat om de gezondheid van uw dier kunnen wij u de dierenartsen van het dierenziekenhuis van harte aanbevelen. Om de overgang naar het Dierenziekenhuis zo gemakkelijk mogelijk te maken, zullen wij uw NAW gegevens en de patiëntenkaarten van uw huisdier doorgeven aan het Dierenziekenhuis. Mocht u dit niet willen, laat het ons dan weten. Wij blijven op het genoemde telefoonnummer bij de paardenkliniek bereikbaar voor overleg, en beperkt voor het maken van afspraken, zoals bijvoorbeeld voor acupunctuur.

Het dierenpension
Het is ons niet gelukt een opvolger te vinden voor het dierenpension. Daarom zal het pension zijn deuren moeten sluiten vanaf 18 september.

Wij zijn blij om dichter bij familie te gaan wonen en hopen in deze nieuwe vorm ons hart voor de diergeneeskunde te kunnen blijven volgen voor de komende jaren. We willen iedereen bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen van de afgelopen jaren.

Hartelijke groeten,

Linda van Veen & Randy de Greef