• Dierenkliniek

  Meer informatie over de dierenkliniek

  Lees verder
 • Dierenhotel

  Meer informatie over het dierenhotel

  Lees verder
 • Paardenkliniek

  Meer informatie over de paardenkliniek

  Lees verder
 • Extra service

  Meer informatie over extra services

  Lees verder
 • Acupunctuur

  Meer informatie over acupunctuur

  Lees verder

Vuurwerk en angst: lezing bij Dierenkliniek Het Hazewinkel

Veel dieren zijn angstig tijdens oud en nieuw en de dagen ervoor. Dit komt niet alleen door de harde knallen, maar ook door de elektrische lading van de lucht, net als bij onweer. Niet iedereen  herkent dit angstgedrag van zijn huisdier. Wegkruipen, veel blaffen, rillen en beven wordt vaak nog wel herkend. Maar ook verminderde eetlust, hijgen, onzindelijkheid en buiten ongehoorzaam worden zijn symptomen die te maken kunnen hebben met angst. 

U kunt veel doen voor een huisdier met angst voor vuurwerk en/of harde geluiden. Het is het beste om hier al enkele weken van te voren mee te beginnen omdat er dan nog geen vuurwerk afgestoken wordt.

Op maandagavond 24 november organiseren wij een lezing over vuurwerkangst. We leggen uit wat u zelf kunt doen maar ook welke middelen kunnen helpen. Ook geven wij tips en uitleg over wat u thuis kunt doen voor uw dier. De avond begint om 19.30 en zal ongeveer 1,5-2 uur duren.

Help uw dier zo comfortabel mogelijk de donkere dagen door, u bent van harte welkom! Deelname is gratis, wel van te voren opgeven. De lezing heeft een informatief karakter, u hoeft geen producten te kopen.

 Heeft u interesse  in deelname? U kunt zich opgeven via ons contactformulier op de site, via onze facebookpagina of telefonisch 0541-512444