• Dierenkliniek

  Meer informatie over de dierenkliniek

  Lees verder
 • Dierenhotel

  Meer informatie over het dierenhotel

  Lees verder
 • Paardenkliniek

  Meer informatie over de paardenkliniek

  Lees verder
 • Extra service

  Meer informatie over extra services

  Lees verder
 • Acupunctuur

  Meer informatie over acupunctuur

  Lees verder

Veelgestelde vragen

Kan mijn dier ook voor 1 dag of nacht komen?
Ja, dat kan. Veel mensen die een weekend weg gaan of een dagje een pretpark bezoeken maken van deze mogelijkheid gebruik. Ook hebben we altijd veel logees in de nieuwjaarsnacht!

Mijn dier is ziek, mag hij dan toch komen?
Als het om een chronische, niet-besmettelijke ziekte met een eenvoudige medicatie gaat, mag uw dier gewoon in het hotel logeren. Wij dienen de medicatie toe die uw dier nodig heeft. Hiervoor kan een extra tarief worden gerekend.

Indien uw dier een besmettelijke ziekte heeft of meer dan licht ziek is, kan hij gedurende uw vakantie opgenomen worden op de patiëntenafdeling van de dierenkliniek waar hij onder voortdurend toezicht en zorg staat van de dierenartsen van de kliniek. Hiervoor gelden andere tarieven.

Staat mijn dier onder toezicht van dierenartsen?
Nee, het dierenhotel en de dierenkliniek staan los van elkaar. Uw dier logeert in het dierenhotel. De dierenarts is natuurlijk weldichtbij. In geval van gezondheidsproblemen van uw dier zal de dierenarts van dierenkliniek Het Hazewinkel naar uw dier kijken. De kosten van deze veterinaire zorg zijn voor uw rekening. Desgewenst kan de dierenarts van de dierenkliniek behandelingen of ingrepen die u toch al wilde laten doen (zoals bijvoorbeeld gebitssanering, check-up, castratie of sterilisatie) uitvoeren tijdens het
verblijf in het dierenhotel.

Wanneer is het dierenhotel geopend?
De hotelafdeling van Dierenkliniek Het Hazewinkel is het gehele jaar geopend. Uw hond logeert in een verwarmde binnenkennel.

Dagopvang
Als u vaker uw hond een dagje in het hotel wilt laten logeren is een 10-rittenkaart dagopvang aan te bevelen (minimaal 1x per week). U kunt uw hond vanaf 8:00 uur brengen en tot 19:30 uur ophalen.

Mijn dier heeft een speciaal dieet…
Geen probleem. U mag zelf het voer voor uw dier meebrengen en wij zorgen ervoor dat uw dier dit voer volgens uw voorschriften krijgt.

Waar logeert mijn kat?
Katten logeren in grote kattenkamers. Hier vertoeven zij gezamelijk met andere katten. Er zijn voldoende ligplaatsen, manden, krabpalen en etages zodat uw kat zich desgewenst wat terug kan trekken.

Katten met een speciaal dieet worden 2x daags individueel gevoerd. Individuele opvang is ook mogelijk.

Moet mijn dier ingeënt zijn?
Ja. Dieren die niet gevaccineerd zijn mogen niet in een dierenhotel opgenomen worden. Dit is geen regel die door ons is bedacht, maar een wettelijk voorschrift.

Honden moeten de cocktailenting en de kennelhoestenting hebben gehad.

Katten moeten ingeënt zijn tegen katte-niesziekte.

Alle entingen moeten tot een maand na het verblijf geldig zijn.

Mogen twee dieren samen in een kennel?
Ja, dat kan. Een tweede dier van dezelfde eigenaar logeert tegen een gereduceerd tarief.

Wordt mijn hond uitgelaten?
Uiteraard. Een aantal malen per dag worden alle honden uitgelaten in grote buitenkennels. Dit gaat afhankelijk van soort en karakter in groepsverband. De honden mogen net zolang als ze zelf willen buiten blijven. Ook hebben wij een permanent groepsverblijf voor sociale honden.

Vachtverzorging….
Indien gewenst kunnen wij de vacht van uw dier verzorgen. Indicatie (lichte narcose is mogelijk):

 • wassen: € 16,15
 • borstelen/ontklitten: € 20 – € 50
 • trimmen: € 40 – € 60
 • scheren (ook katten): € 30 – € 70